Restaurant

Dai Cugini Hasselt

Meer dan 40 jaar geleden streken de neven Antonio en Mario Marzo neer in Belgisch Limburg. Deze Italiaanse jonge ondernemers zaten boordevol ideeën.

History

Dai Cugini Restaurant

Historiek

Meer dan 40 jaar geleden streken de neven Antonio en Mario Marzo neer in Belgisch Limburg. Deze Italiaanse jonge ondernemers zaten boordevol ideeën. Ze lieten hun jongensdroom in vervulling gaan en openden in Hasselt een pizzeria. ‘Dai Cugini’, Bij de neven, was vernieuwend en meteen een gigantisch succes. Na enkele jaren besloot Mario zijn eigen weg te gaan. Antonio bouwde Dai Cugini verder uit met verfijnde gerechten en menu’s. De pizzeria genoot meer en meer faam en evolueerde naar een gesmaakt ristorante. Vandaag genieten de gasten van Dai Cugini van een subtiele cucina mediterraneo. Met haar exquise keuken is het restaurant uitgegroeid tot een vaste waarde voor fijnproevers.

La famiglia

Eigenaar Antonio Marzo verwierf een uitgebreide ervaring als restauranthouder. Hij beschikt na al die jaren over de meest fijne culinaire neus. Als geen ander weet Antonio hoe hij het hart van een fijnproever sneller kan doen kloppen.

Het toegewijde personeel van Dai Cugini ontvangt de tafelgasten in een gemoedelijke en huiselijke sfeer. De bediening in het restaurant is attent en stijlvol. Ons personeel verstaat de kunst van het ‘culinair verwennen’.

Ristorante

Dai Cugini ligt op de Genkersteenweg te Hasselt, de bloemenstad en hoofdstad van Limburg. Een ruime parking zorgt ervoor dat onze gasten in alle rust aan tafel kunnen gaan.

In het restaurant heerst een gemoedelijke en warmhartige sfeer. Voor een intieme tête-à-tête kunnen bezoekers een plekje in het knusse zijgedeelte reserveren.

Tijdens de zomermaanden worden ook maaltijden opgediend op het zonovergoten terras. Voor kleine banketten, feesten en recepties tot 25 personen kan je bij Dai Cugini steeds terecht.

La cucina

In de keuken van Ristorante Dai Cugini bereidt de chef de meest fijne, verrukkelijke en natuurlijke gerechten. Onze kookkunst is vermaard om haar evenwichtige combinaties.

Met een ongekende zin voor creativiteit en verfijning presenteert Dai Cugini gevarieerde couverts. Alleen dagverse, pure en smakelijke ingrediënten worden verwerkt.

Onze koks putten hun inspiratie uit de rijke mediterrane eetcultuur. Ze verrassen zowel met goed bewaarde, regionale keukengeheimen als met klassieke bereidingen. Regelmatig worden zelfs nieuwe culinaire trends verkend.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.