Dai Cugini Restaurant

 

Genkersteenweg 352, 3500 Hasselt
De gasten van Dai Cugini genieten van een subtiele cucina mediterraneo

 

Mosselen !

 

Vanaf nu verkrijgbaar €22,-
Mosselen goudmerk All’Italiana

 

Dai Cugini Menu’s

Voorgerecht

Mosselen op zijn Italiaans
of
Salade, Bresaola & perziken

Tussengerecht

Penne, scampi “Adriatica”

Hoofdgerecht

Piccata Lombarda
of
Kabeljauw, pesto, tomaten

Nagerecht

Rood fruit, meloen & sorbet of Kaasschotel

Korting scoren?

Wil je ontdekken hoe je voordelig kan komen genieten bij Dai Cugini?

Valentijnsmenu

Valentijnsmenu

Valentijn 14/02/2019OOK voor de verliefde koppeltjes zijn we open op donderdag 14 februari. Reserveren kan op 011 22 24 54.

Lees meer
Feestdagen

Feestdagen

De familie Marzo Justiniano dankt jullie voor de fijne momenten die we in 2018 samen mochten beleven. We kijken uit naar een boeiend 2019 en wensen jullie alvast een fijn Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar 

Lees meer

Agenda

Ontdek onze evenementen & muzikale optredens!

Kim Versteynen & Arne Van Coillie

Kim Versteynen & Arne Van Coillie

10 oktober 2018 20.00 uur @DaiCugini Het Kim Versteynen & Arne Van Coillie Duo Er bestaat altijd een speciale band tussen vocalist en pianist. Sinatra had Bill Miller, Tony Bennett had Ralph Sharon - en Kim Versteynen heeft Arne Van Coillie. Ze...

Reastaurant

Qualcosa per tutti!

Meer dan 40 jaar geleden streken de neven Antonio en Mario Marzo neer in Belgisch Limburg. Deze Italiaanse jonge ondernemers zaten boordevol ideeën. Ze lieten hun jongensdroom in vervulling gaan en openden in Hasselt een pizzeria. ‘Dai Cugini’, Bij de neven, was vernieuwend en meteen een gigantisch succes.

Na enkele jaren besloot Mario zijn eigen weg te gaan. Antonio bouwde Dai Cugini verder uit met verfijnde gerechten en menu’s. De pizzeria genoot meer en meer faam en evolueerde naar een gesmaakt ristorante.

Vandaag genieten de gasten van Dai Cugini van een subtiele cucina mediterranea. Met haar exquise keuken is het restaurant uitgegroeid tot een vaste waarde voor fijnproevers.

Afhaal Pizza & Pasta

Bij Dai Cugini kunt u ook pizza’s bestellen en afhalen. Bereid op ambachtelijke wijze, met een dunne en krokante bodem vol van smaak. Elke pizza wordt belegd met dagverse ingrediënten en gebakken in de oven. En dat proef je!

Voor smakelijke pasta’s bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Van penne en linguini tot lasagna en spaghetti. ‘Al dente’ gekookt en tot in de puntjes afgewerkt. Maak uw keuze uit onze gevarieerde afhaalgerechten en maak het extra gezellig met een fles prosecco of wijn.

Video

“Live time” genieten @DaiCugini

Genieten in een gezellig kader met “live” muziek. Wij van Dai Cugini verzorgen op regelmatige basis een leuk “Live Time” moment met verschillende optredens en artiesten. Ben je gepassioneerd door muziek, kom dan zeker eens langs op één van deze dagen.

Betaal mogelijkheden